De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur B.V.


FRITUREN ZONDER ZORGEN VOOR MINDER DOEN WIJ HET NIET.

Het is 1971. In de schuur achter het huis van Meneer De Kuiper werkt hij aan op maat gemaakte frituurovens. Terwijl hij bezig is beseft hij: ‘Deze spullen worden 24 uur per dag gebruikt. Ze móeten goed zijn. En als er iets mee is, moet er altijd iemand beschikbaar zijn om het probleem te verhelpen’. Mijn klanten moeten frituren zonder zorgen. ‘Frituren zonder zorgen’ is nu bijna 50 jaar later nog steeds het motto van De Kuiper.

GEMAAKT IN EIGEN FABRIEK

Bakwanden zelf op maat maken doen wij nog steeds. Wij zien het als onze voornaamste taak dat u als klant onbezorgd de lekkerste friet, snacks of vis kunt bakken. Bij het ontwerpen van bakwanden staan voor ons duurzaamheid, rendement en hygiëne centraal. Dan gaat het voor ons echt om de details. Bijvoorbeeld zo weinig mogelijk naden en kieren. Of wegklapbare verwarmingselementen, zodat schoonmaken geen issue meer is.

HOOGSTE RENDEMENT EN CAPACITEIT

Hoog rendement en daarmee energie- én kostenbesparing is tegenwoordig een must. Om dit hoge rendement te kunnen behalen hebben wij een speciale techniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze ketels tot bijna 95% rendement behalen. Daarnaast zorgt dit ontwerp er ook voor dat friet, snacks of vis in grote hoeveelheden heel snel klaar zijn. En nog goed ook.

24/7 BEREIKBAAR

Goed eten, snel klaar, efficiëntie en geen gedoe. Daar gaan wij voor. Mocht er toch iets zijn met de bakwand, dan staan wij vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

ADVIES OP MAAT

Bakt uw huidige installatie te langzaam? Is er een frituuroven gesneuveld? Of is er groei te verwachten door bijvoorbeeld een bezorgservice of uitbreiding van uw zaak? Wat de vraag ook is, onze deskundige medewerkers nemen de tijd voor u en maken advies op maat.

Frituren zonder zorgen? Dat doet u met De Kuiper.

Contactinformatie
INFO@DEKUIPERHORECA.NL
https://www.dekuiperhoreca.nl/


Neem contact op met De Kuiper Horeca Bedrijfsapparatuur B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!