De Kikvorsch


Stel je voor: het is begin jaren zeventig. Als café-eigenaar en bierliefhebber rijd je regelmatig naar België en Duitsland om daar de lekkerste speciaalbieren te proeven. En af en toe laad je de achterbak vol om er een aantal mee naar je Nederlandse zaak te nemen. Dit is precies hoe wij zijn ontstaan. De liefde voor speciaalbier zorgde ervoor dat we uitgroeiden tot dé importeur van speciaalbier in Nederland. Vanuit het Gelderse Deest importeren en distribueren we inmiddels honderden speciaalbieren door heel Nederland. De naam? Die is nog steeds hetzelfde als de naam van het café destijds: De Kikvorsch.

In de jaren die volgden, heeft De Kikvorsch vele speciaalbieren groot gemaakt in Nederland. Wij helpen bij verkoop, distributie en marketing. Onze persoonlijke contacten en een fijnmazig distributienetwerk zorgen ervoor dat we je als speciaalbierimporteur altijd optimaal ondersteunen.

Inmiddels werken we al meer dan veertig jaar voor tientallen en met honderden speciaalbiermerken. Onderhouden we contacten met onze afnemers door het hele land. Adviseren we over het beste speciaalbier. En leveren we de kratten, fusten, glazen en flessen aan de detail- en (horeca)groothandel. Wat ons onderscheidt van andere importeurs? Dat is onze expertise. Werk je als brouwerij met ons samen, dan weet je zeker dat we alles in het werk stellen om jouw biermerken groot te maken. Ben je een afnemer? Dan adviseren we jou vanuit onze expertise over de speciaalbieren die passen bij jouw wensen.

“De Kikvorsch. Omdat speciaalbier te speciaal is om niet aan een specialist over te laten.”

Contactinformatie
info@dekikvorsch.nl
https://www.dekikvorsch.nl/


Neem contact op met De Kikvorsch

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!