De Jong Disposables


Disposables is ons vak.

Al meer dan dertig jaar staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij iedere relatie een productpakket op maat aanbieden. De eenheid in vormgeving draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U vindt onze producten in uiteenlopende bedrijfstakken als catering, overheid, fastfood en scholen. Ook de recreatiesector – evenementen, bioscopen, attractieparken, stadions – maakt veel gebruik van onze disposables. Onze producten voelen prettig aan, zijn stevig en met de nieuwste inzichten en technieken in duurzaamheid gemaakt. Dit maakt ons tot een toonaangevende leverancier in disposables.

Wij zijn een familiebedrijf.

Dat betekent dat wij trouw zijn aan onze klanten en aan ons personeel. Wij leveren kwaliteit en staan u professioneel en met kennis van zaken te woord. We zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Die we met onze eigen productlijn graag aan u doorgeven. Zodat u het beste product heeft dat bij u past.

Contactinformatie
info@dejongdisposables.nl
https://www.dejongdisposables.nl/


Neem contact op met De Jong Disposables

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!