Horecava schuift door naar het voorjaar

De Indische B.V.


De Indische is ontwikkelaar en producent van gastronomische kant-en-klaarmaaltijden. Met wortels in het restaurantwezen, zijn we sinds 1985 toonaangevend in het Oosterse segment van convenience food productie. Inmiddels hebben we een assortiment met authentieke gerechten uit meer dan 12 landen. Naast de bekende Indische, Chinese en andere Oosterse specialiteiten, produceren we ook Italiaanse, Spaanse en oer-Hollandse gerechten. Deze leveren we aan de horeca, detailhandel en instellingen.

Ons formule voor succes

Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de speerpunten voor onze succesformule. Onze producten bevatten kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn samengesteld en ingekocht om u van een prachtig eindproduct te kunnen voorzien. Onze producten zijn een echte smaakbeleving én dat proeft u! Naast het feit dat wij aandacht en zorg aan onze producten besteden doen we dat uiteraard ook aan u. Door het vertalen van de wensen van u als afnemer kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van het juiste product. In enkele gevallen biedt maatwerk de uitkomst, gezamenlijk ontwikkelen we een gerecht dat aansluit bij uw specifieke wensen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Indische B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!