De Indische B.V.


De Indische is ontwikkelaar en producent van gastronomische kant-en-klaarmaaltijden. Met wortels in het restaurantwezen, zijn we sinds 1985 toonaangevend in het Oosterse segment van convenience food productie. Inmiddels hebben we een assortiment met authentieke gerechten uit meer dan 12 landen. Naast de bekende Indische, Chinese en andere Oosterse specialiteiten, produceren we ook Italiaanse, Spaanse en oer-Hollandse gerechten. Deze leveren we aan de horeca, detailhandel en instellingen.

Ons formule voor succes

Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de speerpunten voor onze succesformule. Onze producten bevatten kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn samengesteld en ingekocht om u van een prachtig eindproduct te kunnen voorzien. Onze producten zijn een echte smaakbeleving én dat proeft u! Naast het feit dat wij aandacht en zorg aan onze producten besteden doen we dat uiteraard ook aan u. Door het vertalen van de wensen van u als afnemer kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van het juiste product. In enkele gevallen biedt maatwerk de uitkomst, gezamenlijk ontwikkelen we een gerecht dat aansluit bij uw specifieke wensen.


Neem contact op met De Indische B.V.

Berichten van De Indische B.V.Nog geen berichten gepost door De Indische B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht