Banketbakkerij Wouter de Graaf B.V.


De Graaf Bakeries is al meer dan 30 jaar een begrip in de bakkerswereld. Eigenaar Wouter de Graaf, vierde generatie van een bakkersfamilie, richtte in 1990 Banketbakkerij Wouter de Graaf op. Nu, 30 jaar later, mag het bedrijf worden gezien als ‘de specialist’ in het lekkerste zoet en hartig banket. Dit predicaat maakt het voor de Graaf Bakeries niet gemakkelijk. Van de specialist mag namelijk wat worden verwacht! De afdeling productontwikkeling is continu bezig met het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van geheel nieuwe producten.

De Graaf Bakeries is ook in het buitenland een begrip. Onze overheerlijke appelflappen, American cookies en appeltaarten zijn slechts enkele voorbeelden van producten waar ze over de grens van smullen. Landen waar wij onze producten aan exporteren zijn onder andere: Duitsland, België, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittannië, Zwitserland, Tsjechië en zelfs Canada. De Graaf Bakeries gaat wereldwijd!

De Graaf Bakeries is een vooruitstrevend bedrijf waar ambacht en de traditionele bakkersgedachte nog terug te vinden zijn. Ervaring, kwaliteit en innovatie zijn de pijlers van dit succes. De producten van de Graaf Bakeries worden geproduceerd in een ultra moderne productieruimte, ingericht naar de laatste kwaliteits- en hygiënenormen. De wens van uw klanten vertalen wij in onze producten. Dit doen wij door het stimuleren van nieuwe ideeën en het ontwikkelen van concepten en producten. De Graaf Bakeries denkt met u mee ‘van grondstof tot winkelwagentje’.

Contactinformatie
info@degraafbakeries.nl
https://www.degraafbakeries.nl/


Neem contact op met Banketbakkerij Wouter de Graaf B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!