Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Gastvrijheidscoach

Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling.


Welkom bij de Gastvrijheidscoach.

Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling.

Met een indrukwekkend portfolio in de horeca en een snel groeiend aantal samenwerkingen in de zorg zijn wij hard op weg om ons gedachtegoed over heel Nederland uit te rollen. Al onze senior coaches en experts zijn of waren horeca ondernemers.

Vanuit die expertise hebben we al vele successen geboekt in de hospitality en zijn we nu al flink aan de weg aan het timmeren om dit ook in zorgorganisaties te doen. Als ondernemer kijk je toch anders naar een situatie dan een manager.

‘Gastvrijheid is geen sprookje maar als iedereen in je organisatie erin gaat geloven ontstaat er magie!’

Wij zien u niet als klant, maar als partner. Wij gaan niet voor ‘one night stands’, maar voor duurzame en wederkerige relaties.

https://www.gastvrijheidscoach.nl/


Neem contact op met Gastvrijheidscoach

Berichten van Gastvrijheidscoach

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht