Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Gastvrijheidscoach

Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling.


Welkom bij de Gastvrijheidscoach.

Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling.

Met een indrukwekkend portfolio in de horeca en een snel groeiend aantal samenwerkingen in de zorg zijn wij hard op weg om ons gedachtegoed over heel Nederland uit te rollen. Al onze senior coaches en experts zijn of waren horeca ondernemers.

Vanuit die expertise hebben we al vele successen geboekt in de hospitality en zijn we nu al flink aan de weg aan het timmeren om dit ook in zorgorganisaties te doen. Als ondernemer kijk je toch anders naar een situatie dan een manager.

‘Gastvrijheid is geen sprookje maar als iedereen in je organisatie erin gaat geloven ontstaat er magie!’

Wij zien u niet als klant, maar als partner. Wij gaan niet voor ‘one night stands’, maar voor duurzame en wederkerige relaties.

https://www.gastvrijheidscoach.nl/


Neem contact op met Gastvrijheidscoach

Berichten van Gastvrijheidscoach

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!