Horecava schuift door naar het voorjaar

De Dagpas B.V.


Dagpas is de online aanbiedingensite voor het noorden van Nederland. Van kortingen op eten en drinken, beauty en wellness, uitjes, sportaanbiedingen tot winkelen: Dagpas heeft ‘t! De naam Dagpas is een knipoog naar alle (plastic) pasjes en spaarsystemen: Dáág Pas! Maar tegelijkertijd is het ook jouw Dagpas, jouw ticket voor de bijzondere aanbiedingen die je bij Dagpas kunt kopen. De toeter in het Dagpas logo is bedoeld om het effect te symboliseren wat Dagpas voor aanbieders of gebruikers kan betekenen. Je kunt als aanbieder een sterk groeiend aantal gebruikers bereiken. Waar, wanneer en wie je maar wilt! Als gebruiker kun je delen wat je van Dagpas en de aanbiedingen vindt en ons vragen om de aanbieding of kortingen die je mist: schreeuw om je deal! Dagpas is leuk, spannend en een win-win voor iedereen die het gebruikt.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Dagpas B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!