Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

De Chocoladefabriek


De echte chocoladekenner laat zich natuurlijk niet voor de gek houden. Die wil kwaliteit proeven, zien én ruiken. De Chocoladefabriek is er voor al die echte liefhebbers. Voor jou! De Chocoladefabriek biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteitschocolade. Van vorm- en spuitchocolade tot de klassieke icecups, van musketcreaties tot lekkernijen voor Sinterklaas en Kerstmis.

ALS WE ’T NIET HEBBEN, MAKEN WE ’T

Met chocolade is alles mogelijk.  Daarom kan de Chocoladefabriek het niet laten voortdurend nieuwe producten en verrassende smaakcombinaties te bedenken. Je kunt kiezen uit ons beproefde assortiment, maar je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Vanaf het eerste proefmodel tot en met het eindproduct én de verpakking.

’T BELANGRIJKSTE INGREDIËNT, EEN HALVE EEUW VAKMANSCHAP

De Chocoladefabriek – voorheen Rijkenberg – heeft bijna zestig jaar ambachtelijke vakmanschap in de vingers. Die erfenis is ons belangrijkste ingrediënt. Wij koesteren  de typerende, volle smaak van onze eigen chocolade.Zo maken wij de (h)eerlijkste chocolade tegen de scherpste prijs. In kleine aantallen én in grotere series.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met De Chocoladefabriek

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!