De Chocoladefabriek


De echte chocoladekenner laat zich natuurlijk niet voor de gek houden. Die wil kwaliteit proeven, zien én ruiken. De Chocoladefabriek is er voor al die echte liefhebbers. Voor jou! De Chocoladefabriek biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteitschocolade. Van vorm- en spuitchocolade tot de klassieke icecups, van musketcreaties tot lekkernijen voor Sinterklaas en Kerstmis.

ALS WE ’T NIET HEBBEN, MAKEN WE ’T

Met chocolade is alles mogelijk.  Daarom kan de Chocoladefabriek het niet laten voortdurend nieuwe producten en verrassende smaakcombinaties te bedenken. Je kunt kiezen uit ons beproefde assortiment, maar je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk. Vanaf het eerste proefmodel tot en met het eindproduct én de verpakking.

’T BELANGRIJKSTE INGREDIËNT, EEN HALVE EEUW VAKMANSCHAP

De Chocoladefabriek – voorheen Rijkenberg – heeft bijna zestig jaar ambachtelijke vakmanschap in de vingers. Die erfenis is ons belangrijkste ingrediënt. Wij koesteren  de typerende, volle smaak van onze eigen chocolade.Zo maken wij de (h)eerlijkste chocolade tegen de scherpste prijs. In kleine aantallen én in grotere series.

Contactinformatie
info@dechocoladefabriek.nl
https://dechocoladefabriek.nl/


Neem contact op met De Chocoladefabriek

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!