DDK B.V.


Wij zijn een ondernemend marketing communicatiebureau. Denken. Doen. Hebbes! Van creatief concept tot ijzersterke campagne. Toch liever een huisstijl of gewoon een goed advies? Doen we ook. Altijd met de focus op wat telt. Noem het resultaatgericht; wat ons betreft moet het ertoe doen. Punt.

Expertise: Ons werk? Afpellen. Tot de kern komen. En dan weer opbouwen. Met een goed concept en effectieve content – in woord en beeld. Doen we allemaal zelf. Met onze opdrachtgevers natuurlijk. En als het nodig is met talenten uit ons netwerk.

Concept & strategie: Weten wat werkt. Daar zijn we goed in. Puzzelen totdat het klopt. Want een goed verhaal, daarmee begint alles.

Media & PR: Met een goed doordacht mediaplan bereik je meer. Letterlijk. Meer mensen, meer succes. Kunnen wij je bij helpen. Ook met het schrijven van een persbericht of de inkoop van media trouwens.

Marketing & communicatie: Een onderscheidende positie, dat is de kern van marketing. Wat jouw merk of organisatie uniek maakt. Willen wij graag weten om het vervolgens verder te vertellen. Via contentmarketing, een advertentie of een event bijvoorbeeld. Bepalen we eerst samen de ideale contentstrategie.

Vormgeving & DTP: Zonder vorm geen inhoud, toch? En andersom. Daarom verbeeldt onze studio die woorden op het puntje van je tong. Blitse graphics, strak gevormd. Van huisstijl tot infographic tot website. Tot snel!

Contactinformatie
info@ddk.nl
https://www.ddk.nl/


Neem contact op met DDK B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!