DAV Holland


U profiteert van onze ervaring voor het ontwerp in uw horecagelegenheid. Via een breed aanbod van producten van hoge kwaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak. Dankzij onze technische know-how denken wij mee en doen een voorstel van een functionele en aantrekkelijke bar-aankleding.

DAV Holland is historisch gespecialiseerd in het onder druk tappen van dranken en hebben wij ons assortiment continue verbeterd en uitgebreid, met name door het zelf ontwerpen en ontwikkelen van producten en rvs-apparatuur. Daarnaast scoort ons meubilair en apparatuur hoog qua design, prestaties en ergonomie. U, als professional binnen de horeca sector, kunt vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid van onze producten en diensten, altijd en voor de lange termijn.

Contactinformatie

Bruynvisweg 12
1531 AZ Wormer
Nederland

+31756427759
info@davholland.nl
https://www.davholland.nl/


Neem contact op met DAV Holland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!