Horecava schuift door naar het voorjaar

DAV Holland


U profiteert van onze ervaring voor het ontwerp in uw horecagelegenheid. Via een breed aanbod van producten van hoge kwaliteit met een flexibele en klantgerichte aanpak. Dankzij onze technische know-how denken wij mee en doen een voorstel van een functionele en aantrekkelijke bar-aankleding.

DAV Holland is historisch gespecialiseerd in het onder druk tappen van dranken en hebben wij ons assortiment continue verbeterd en uitgebreid, met name door het zelf ontwerpen en ontwikkelen van producten en rvs-apparatuur. Daarnaast scoort ons meubilair en apparatuur hoog qua design, prestaties en ergonomie. U, als professional binnen de horeca sector, kunt vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid van onze producten en diensten, altijd en voor de lange termijn.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met DAV Holland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!