DATAFOX


Datafox Benelux is distributeur van producten van Datafox GmbH in Nederland België en Luxemburg. Datafox GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve systemen op het gebied van elektronische dataverzameling, die bedrijven helpen om hun rendement te verhogen. Door continue ontwikkeling is Datafox de technische leider op het gebied van embedded systemenvoor datacollectie. Datafox biedt een breed assortiment van ergonomische en praktische mobiele of vaste terminals voor datacollectie en toegangscontrole. Gebruikers kunnen snel, nauwkeurig en gemakkelijk gegevens vastleggen zonder de mogelijkheid van manipulatie. De solide data kan worden gebruikt voor gedetailleerde berekeningen, een solide planning, sturing en optimalisatie. Datafox levert transparantie!.

Datafox werkt samen met IT partners, waardoor Datafox permanent uitbreidt. In Duitsland zijn meer dan 300 partners aangesloten. Datafox Benelux is de distributeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg en is opzoek naar nieuwe partners. Naast de distributie verzorgt Datafox Benelux ook de installatie van de hardware.


Neem contact op met DATAFOX

Berichten van DATAFOXNog geen berichten gepost door DATAFOX

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht