Danvo Bakeries


Al 25 jaar vertrouwd

Als echt familiebedrijf maken we al ruim 25 jaar lang diepvries brood en deegproducten. Constant zijn we druk bezig met innovaties en productverbeteringen. Zo is en blijft uw klant blij met brood.

De Bakkerij

In onze bakkerij draait alles om de klant. Met behulp van de beste apparatuur kunnen we de behoefte van de klant centraal stellen. Onze medewerkers hebben volop passie voor product als proces. Alleen zo kunnen we de klant en consument de beste broodervaring bieden. Eigen voorraadbeheer, een fijnmazige distributie en veel productiemogelijkheden zorgen ervoor dat de klant optimaal bediend wordt.

Het brood

Het Dough assortiment zijn voorgevormdevoorgerezen en diepgevroren deegstukken. Met het Dough assortiment haalt u de vers beleving in huis en bakt u rechtstreeks vanuit de koeling. Het Danvo assortiment zijn voorgebakken of fully baked, diepgevroren broodproducten. Vaak bereid met desem, zonder onnodige toevoegingen en vaak gebakken op de vloer van de ove

Contactinformatie
info@danvo.nl
https://www.danvo.nl/


Neem contact op met Danvo Bakeries

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!