Danpak


Danpak, úw flexibele specialist in aluminium verpakkingen

Als onderdeel van de Honing Beheer Groep is Danpak International B.V. gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van aluminium verpakkingsmaterialen. Het resultaat hiervan is een breed scala aan bakjes, schalen en vormen voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Van afhaalmenu’s tot bakkerijproducten. Om te kunnen garanderen dat al die verschillende aluminium verpakkingen uit voorraad leverbaar zijn, hebben we op ons bedrijventerrein de beschikking over ruim 10.000 m2 eigen opslagruimte. Van daaruit worden uw bestellingen binnen de afgesproken tijd bij u afgeleverd.

Vanuit ons magazijn in Apeldoorn vertrekken dagelijks vrachtwagens met grote hoeveelheden aluminium bakjes en schalen richting hun eindbestemming. In Nederland leveren we binnen 24 uur. In de rest van Europa leveren we binnen 48 uur de bestelling op het door u gewenste adres af.

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn de uitgangspunten voor al onze activiteiten. Vanuit onze productielocatie in Apeldoorn kunnen we met een enthousiast team medewerkers snel en adequaat inspelen op vrijwel iedere opdracht en ordergrootte. Dat doen we met volledig geautomatiseerde productielijnen, waarvan de verschillende modules onderling uitwisselbaar zijn. Snel omschakelen van de ene naar de andere schaal is voor Danpak dan ook eerder regel dan uit zondering. Het voordeel van deze flexibele productiemethode is dat we behalve in massa, ook in kleinere series kunnen produceren.

Daarnaast besteedt Danpak veel tijd en aandacht aan product- ontwikkeling. De lage instapkosten voor nieuwe matrijzen en een snelle ontwikkeling en productie van nieuwe modellen is een continu proces bij Danpak.

 

Contactinformatie
jessica@danpak.nl
https://www.danpak.nl/


Neem contact op met Danpak

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!