Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

D. Van der Pol en Zonen B.V.


Van der Pol is boterdeegspecialist. Samen met zusterbedrijf Royal VIVBuisman onderdeel van Van Ballegooijen Foods. Een familiebedrijf met focus op het maken en verwerken van boter.

Royal VIVBuisman produceert boter- en melkvetproducten. Van der Pol verwerkt deze boter, met de voor Nederland volle herkenbare smaak, in haar deegproducten. Deze deegproducten variëren van bladerdeeg en croissantdeeg tot cookie dough chunks en bake-off koeken. We spelen in op wensen en noden en zorgen met onze producten voor een tijdsbesparing bij onze eindklant. Deze gewonnen tijd kunnen zij inzetten om een onderscheidend eindproduct te maken. Sinds 1985 mag Van der Pol zich ook ‘Hofleverancier’ noemen, een onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit, onderschreven door de koning.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met D. Van der Pol en Zonen B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!