Cyclefix


Niet alleen onder pizzakoeriers worden e-bikes voor bezorgen populairder. Ook maaltijdbezorging door lokale cafetaria, de plaatselijke ijssalon, kleine fastfood ondernemers of de bezorging van pakketjes gebeurt vliegensvlug op een elektrische bezorgfiets. Cyclefix is specialist op het gebied van e-bikes voor bezorgen en ondersteunt ondernemers met maatwerk. Met onze krachtige, onverwoestbare elektrische bezorgfietsen breng jij supersnel en betrouwbaar maaltijden of pakketjes bij je klanten. Het resultaat: lagere kosten, een hogere betrouwbaarheid, tevredener klanten.

E-bikes voor bezorgdiensten

Waarom een speciale e-bike voor bezorgen Een elektrische fiets voor bezorgen is net even wat anders dan een gewone elektrische fiets. Waarin dat verschil zit? Een bezorgfiets krijgt aardig wat te verduren: er wordt door weer en wind op gefietst, ze vallen eens om, er wordt niet altijd zorgvuldig mee omgegaan en ze worden zwaar beladen. Kortom, ze moeten duurzamer en veiliger zijn. Onze e-bikes voor bezorgen zijn stabieler, hebben bredere banden en aangepaste remmen. Natuurlijk bieden ze ook plek aan een 

Contactinformatie

Duivenkamp 77
3848 AW Harderwijk
Nederland

+31646156065
info@cyclefix.nl
https://cyclefix.nl


Neem contact op met Cyclefix

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!