Culinaire Saisonnier 


Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine dat viermaal per jaar verschijnt in de lente, zomer, herfst en winter.

Met het internationale karakter van het magazine, gemaakt en geschreven door koks die hun sporen in michelinkeukens hebben verdiend, neemt Culinaire Saisonnier al meer dan 22 jaar een prominente plaats in op de markt van culinaire magazines. Prominente chefs, nieuwe ontdekkingen, productreportages en alles over wijn en kaas zorgen voor een afwisselend magazine geschikt voor elke foodie, amateur, liefhebber of professional.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Culinaire Saisonnier 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!