Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Culifine Import bv


Al ruim 15 jaar levert Culifine oplossingen in eetbare decoratieproducten en grondstoffen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verpakking, maatvoeringen in product, bewerkingsvarianten en private labeling. Hierbij kunnen wij iedere grote of kleine doorlevering verzorgen, waaronder zelfs met maatwerk in verpakking. Dit doen wij in samenwerking met diverse leveranciers en producenten uit de zoetwaren, chocolade en bakkerij industrie. Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens die u heeft in vervulling brengen.

Onze unieke aanpak heeft gezorgd voor een divers portfolio aan klanten. We bedienen onder andere ijsfabrikanten, toeleveranciers van retailers, fastfood, bakkerijen en chocolade verwerkende bedrijven. Ook binnen de Food Service sector hebben wij een goed gevestigde positie. Zo hebben verschillende concerns in Nederland het huismerk bij Culifine ondergebracht, soms wel tot 80 verschillende producten!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Culifine Import bv

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!