Culifine Import bv


Al ruim 15 jaar levert Culifine oplossingen in eetbare decoratieproducten en grondstoffen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verpakking, maatvoeringen in product, bewerkingsvarianten en private labeling. Hierbij kunnen wij iedere grote of kleine doorlevering verzorgen, waaronder zelfs met maatwerk in verpakking. Dit doen wij in samenwerking met diverse leveranciers en producenten uit de zoetwaren, chocolade en bakkerij industrie. Hierdoor kunnen we vrijwel iedere wens die u heeft in vervulling brengen.

Onze unieke aanpak heeft gezorgd voor een divers portfolio aan klanten. We bedienen onder andere ijsfabrikanten, toeleveranciers van retailers, fastfood, bakkerijen en chocolade verwerkende bedrijven. Ook binnen de Food Service sector hebben wij een goed gevestigde positie. Zo hebben verschillende concerns in Nederland het huismerk bij Culifine ondergebracht, soms wel tot 80 verschillende producten!

Contactinformatie
info@culifine.nl
https://culifine.nl


Neem contact op met Culifine Import bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!