CSIPOS B.V.


CSiPOS is een Nederlands software bedrijf met ruim 15 jaar ervaring in de POS markt. Onze (horeca kassa) software is te gebruiken i.c.m. Apple producten. Denk hierbij aan een iPod/iPhone als mobiele horeca handheld (iPod kassa) en een iPad (iPad kassa) als kassa (extra invoerpunt). Ons horeca kassa systeem is geschikt voor alle type horeca gelegenheden, zoals; cafe’s, restaurants, snackbars, discotheken, catering, cafetaria, pizzeria, bakkerij en wellness. Ook is onze software geschikt als Retail afrekensysteem. Het software pakket is te vertalen naar elke gewenste taal waardoor uitbreiden naar een volgend land zeker in onze planning zit. Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is welke hard-/software u nodig heeft, maar ons Sales team adviseert u graag hierin.

Contactinformatie
info@csipos.nl
http://www.csipos.nl/


Neem contact op met CSIPOS B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!