Crazy Dutch Experience B.V.


Het begon in Australië, waar Kees een oer-Hollandse kroeg had. Kees werd door zijn gasten Crazy Dutch genoemd. Zo kwam onze naam tot stand. Kees kreeg op een avond na veel sambal te maken het idee om producten unieker te maken door iets spicys toe te voegen. Dit product werd de duurzame en biologische rode peper. Zo heeft hij de unieke Crazy Dutch Dry Gin ontwikkelt. En dit is nog maar het begin! Kees heeft nog veel meer ideeën om rode peper in te verwerken. We stay hot and happening

Food

Kaas: wie eet het niet dagelijks op brood? Maar wat als je er eens een andere draai aan geeft? Doe er een biologische peper bij en je krijgt de Crazy Dutch Spicy Cheese by Kees! Crazy Dutch Experience probeert elk product hot en happening te maken. Binnenkort ook te koop: Crazy Dutch Chocolate en Crazy Dutch Breakfast cake!

Drinks

Een idee, een rode peper én gin vormden samen een team. Ze ontwikkelde het meesterlijke drankje: the crazy Dutch Dry Gin. En dat allemaal op een duurzame en biologische manier! Maar niet alleen onze gin zal je verwonderen in combinatie met de gekleurde peper. Ook andere drankjes matchen. Ben jij diegene met smaak en goede ideeën? Creëer dan nu jouw eigen cocktail en win een unieke beleving!

Other stuff

Nieuw in ons assortiment: de Crazy Dutch Paraplu. Een stevige en windbestendige paraplu die, net als de pepers, het slechte weer in Nederland elke keer weer overleeft. De Crazy Dutch Paraplu zal binnenkort verkrijgbaar zijn. Maar dat is natuurlijk aan Kees!

Contactinformatie

https://crazydutchexperience.com/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!