Craft Drinks B.V.


Het begon met brood, tussendoor waren er crêpes, en toen was daar frisdrank. Als het maar de allerlekkerste in zijn soort is, is altijd het uitgangspunt geweest van Craft Drinks. Frisdrank was jarenlang een van de saaiste drankjes die er te vinden was. Water, bier of wijn, overal was meer keuze. Lekkere frisdrank, dat was nog ver zoeken. En dan smaakten ze ook nog eens allemaal naar elkaar. Suiker, smaakstof en water. Als iedereen het maar lust en kan betalen, dan is het al snel goed genoeg voor de grote producenten.

Totdat we een keer in de UK tonic dronken, zó lekker, daar was niet eens gin bij nodig. Botanically brewed stond er op het etiket. En ook de andere smaken die we daar proefden waren allemaal even bijzonder, met zoveel diepte en tonen, hoe was het mogelijk? Gemberbier, rozenlimonade en vlierbloesem, allemaal even spannend en sprankelend van smaak.
De UK bleek een lange traditie van ambachtelijk gebrouwen frisdrankjes te hebben. Een van onze eerste klanten was Fentimans, van die tonic dus. Meer dan 100 jaar oud en meer dan 100 jaar ervaring.

Vanaf hier ging er een wereld voor ons open. Er bestond lekkere frisdrank! Naast Fentimans ontdekten we nog meer kleine producenten, met toewijding en verstand van het vak. Van ouderwetse cordials tot frisdrank met algen, wat valt er een hoop lekkers te drinken. Daar moesten we iets mee doen! Sinds 2000 importeren we frisdrank en andere lekkere dingen, van Mars tot Scoraigh. Nog steeds als het maar de lekkerste in zijn soort is.

No


Neem contact op met Craft Drinks B.V.

Berichten van Craft Drinks B.V.Nog geen berichten gepost door Craft Drinks B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht