Cosy @ Table


Billiet is importeur en voorraadhoudende groothandel in huishoud-, horeca-, geschenk- en seizoensartikelen. We zijn voornamelijk actief in Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Het huidige management (3e generatie) is jong en heeft de knowhow en drive om samen met zijn dynamisch team een goede partner te zijn voor al haar klanten. Billiet draagt evenzeer het partnerschap met alle leveranciers hoog in het vaandel. Door de intense samenwerking tussen de verschillende afdelingen kunnen we naast een breed gamma producten een professionele service bieden aan al onze klanten die actief zijn in huishoud-, horeca-, geschenk- en seizoensartikelen.

Sinds de oprichting van de firma in 1932 is het assortiment enorm uitgebreid. Vandaag telt ons assortiment meer dan 20.000 uiteenlopende artikelen in verschillende categorieën.

De kantoren bevinden zich in Tielt, een stad in het centrum van Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast is er een kantoor in Nederland om de Nederlandse markt optimaal van dienst te zijn. We beschikken over een opslagcapaciteit van 80 000 m². Jaarlijks worden grote budgetten uitgetrokken om een uiterst betrouwbare logistiek op te bouwen, zodat we nagenoeg alles uit voorraad kunnen leveren.

Onze showroom van 4 275 m² geeft onze klanten een duidelijk overzicht van ons volledige assortiment. Billiet heeft een team van 20 succesvolle vertegenwoordigers die één gemeenschappelijk doel hebben: een perfecte “in-shop service” scheppen en de klanten assisteren in de uitbouw van een professioneel “category management”. Om een overzicht te krijgen van het volledige leveringsprogramma zijn diverse catalogi beschikbaar.

Onze partnerfabrieken van over de hele wereld zorgen ervoor dat we bediend worden van de meest trendy en recente producten. Billiet is een grootimporteur vanuit het Verre Oosten en heeft daar in de loop van ruim 50 jaar dan ook verschillende succesvolle joint-ventures uitgebouwd. Billiet heeft ook het voorrecht om voor enkele fabrieken als exclusief agent op te treden doordat beide partijen kunnen vertrouwen op een stabiele en gezonde relatie.

Contactinformatie
info@billiet.be
http://www.billiet.be/


Neem contact op met Cosy @ Table

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!