Conpax BV


Wij zijn Conpax, leverancier van disposables en foodverpakkingen, onderdeel van Papstar en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling.

Onze waardevolle kennis en rijke ervaring gaat terug tot in de 19e eeuw, waarmee wij ons richten op verschillende branches. Op het moment zijn we sterk vertegenwoordigd binnen de foodservice, horeca, catering, zorg, retail en AGF branche. Naast het leveren van eindproducten, besteden we veel aandacht aan het adviseren van onze klanten om samen tot de beste verpakkingsoplossing te komen.

De afgelopen jaren heeft Conpax een sterke focus op de ontwikkeling van verpakkingen en disposables die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen. Deze duurzame verpakkingen worden op verschillende aspecten beoordeeld. Dit is volledig transparant voor onze klanten. Op onze webshop wordt op productniveau de conformiteitsverklaringen en additionele certificaten en keurmerken vermeld.


Neem contact op met Conpax BV

Berichten van Conpax BVNog geen berichten gepost door Conpax BV

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht