Conpax BV


Conpax B.V.

is een toonaangevende leverancier van duurzame disposables en foodverpakkingen in de Benelux en onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het leefbaar houden van onze wereld, ook voor toekomstige generaties. Dit doen wij o.a. door het ontwikkelen van duurzame producten en assortimenten.

Conpax is in staat om een vooruitstrevend en innovatief assortiment aan haar klanten aan te bieden en haar klanten te ontzorgen als het gaat om klantspecifieke oplossingen, distributie en opslag.

Zo kunnen we een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten en de verduurzaming van hun assortiment.

We Take Care

Naast het ontwikkelen van duurzame assortimenten proberen wij ook de volgende stap te maken en voorop te lopen als het gaat om circulaire concepten. We Take Care…

Met het Take Care concept streven we naar een gesloten keten op basis van hernieuwbare grondstoffen.
Voor meer informatie klik hier – bedrijfspresentatie Horecava Limited.

duurzame-disposables

Duurzame disposables – PAPSTAR pure – 100% FAIR

folia-disposables

Folia disposables

 

Duurzame verpakkingen & disposables

Conpax is producent van disposables en foodverpakkingen. Onderdeel van de Papstar Groep en altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan o.a. duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling. Naast een standaard assortiment leveren we ook maatwerk en klantbedrukte verpakkingen.

Contactinformatie

Linie 13
6678PK Oosterhout
Nederland

+31887588111
receptie@conpax.com
https://www.conpax.com


Neem contact op met Conpax BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!