Horecava schuift door naar het voorjaar

CONO Kaasmakers


Beemster kaas is een typisch streekproduct, traditioneel gemaakt door onze kaasmakers. Al ruim honderd jaar werken wij samen met onze eigen melkveehouders en hun koeien aan de lekkerste kaas van Nederland.

De kazen worden op traditionele wijze bereid in onze eigen kaasmakerij door onze kaasmeesters. We roeren de wrongel nog steeds met de hand. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit van elk kaaswiel controleren en garanderen. Meer dan 100 jaar ervaring zorgt voor de unieke smaak en smedigheid van Beemster kaas.

NATUURLIJKE RIJPING
Bij Beemster bereiden we de kazen volgens een geheim recept. Het belangrijkste ingrediënt? Geduld! Door natuurlijke rijping op onbehandelde houten planken komt de smaak het beste tot zijn recht. En dat kan wel meer dan 2 jaar duren, zoals bij Beemster X-O-.

DUURZAAMHEID
Beemster kaas wordt duurzaam gemaakt, met respect voor de koeien, de boeren en het milieu. De kaas wordt bereid in de groenste kaasmakerij van de wereld. Een heel bijzonder gebouw dat onder architectuur gebouwd is, met respect voor het unieke landschap van de Beemster polder en met instemming van Unesco Werelderfgoed. We zijn met onze kaasmakerij CO2 neutraal en hebben de ambitie om in 2020 klimaatneutraal te zijn. Met onze kaasmakerij wonnen we verschillende prijzen voor het beste en meest duurzame bedrijfsgebouw van Nederland.

HET ONTSTAAN VAN BEEMSTER KAAS
Het is dan misschien wel lang geleden, maar onze rijke historie is een belangrijke basis voor de kaasmakerij die we nu zijn. Want hoewel we enerzijds een vooruitstrevend en groot bedrijf zijn, kiezen we er nog steeds bewust voor om een aantal tradities in ere te houden. Tradities die ten goede komen aan onze exclusieve kwaliteitskazen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met CONO Kaasmakers

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!