Horecava schuift door naar het voorjaar

Conditorei Coppenrath & Wiese GmbH & Co. KG


Coppenrath & Wiese KG is een Duits voedingsbedrijf dat een van de grootste producenten van diepvriesbakkerijproducten in Europa is. Het bedrijf produceert voornamelijk bevroren taarten , cakes , tortes en taarten . Het hoofdkantoor bevindt zich in Osnabrück . In 2010 had het bedrijf ongeveer 1.700 mensen in dienst op de productielocatie Mettingen en 300 op hun administratieve en logistieke basis in het district Osnabrück.

Het verkochte assortiment bestaat uit meer dan 70 verschillende taarten, tortes, taarten en cakes, waaronder pavlovas , cheesecakes , strudels , crumbles en marscapones . Het vlaggenschip van het bedrijf is een Zwarte Woud-taart .


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Conditorei Coppenrath & Wiese GmbH & Co. KG

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!