Compass Pools Nederland B.V.


Compass Pools; de meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden. Levenslang genieten van uw eigen zwembad in uw tuin!

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe prefab zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Een prefab Compass Pool houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Bij prefab-zwembaden wordt de zogenoemde ‘kuip’ in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren!

Compass Pools Nederland is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt de beste garanties en kwaliteit op de markt. Middels deze werkwijze, in combinatie met een breed aanbod aan zwembadmodellen en –kleuren, biedt Compass Pools u jarenlang zwemplezier. Door de inbouw van uw zwembad heeft u uw eigen springplank naar sport, spel, ontspanning en luxe!

Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider in het aanleggen van zwembaden.

Al sinds 1980 maakt Compass Pools gebruik van keramisch composiet materialen in de productie van zwembaden, en liep daarmee voorop in de ontwikkelingen. In 1993 resulteerde dit in de uitvinding van een nieuwe, gepatenteerde technologie; het keramische composiet zwembad, voorzien van een Bi-luminite™ kleur. Vandaag de dag maakt Compass Pools gebruik van deze technologie om de mooiste 3D kleuren te realiseren in uw eigen zwembad! Talloze zwembadkleuren zijn denkbaar, toepasbaar bij elk zwembadmodel. Een eigen zwembad laten aanleggen in uw tuin en deze een extra luxe uitstraling geven? Kies dan voor de unieke technologie van Compass Pools en maak van uw aangelegde zwembad een echte blikvanger!

Compass Pools is specialist in luxe zwembaden van een hoge kwaliteit. Overtuigd van eigen kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen, staat Compass Pools garant voor een luxe zwembad in tuin of binnen locatie. Daarom biedt Compass Pools altijd een unieke garantie van 20 jaar. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier. Het Compass Pools-team heeft een grote passie voor zwembaden en zorgt met veel enthousiasme telkens weer voor het inbouwen van een zwembad in een tuin!

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Bel of mail Compass Pools, bekijk of download onze brochure. Wij kunnen niet wachten om een luxe Compass Pools zwembad in uw tuin te realiseren!

Contactinformatie
info@compasspools.nl
https://www.compasspools.nl/


Neem contact op met Compass Pools Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!