Cocovite – Lodewijckx NV


Cocovite bestaat in 2017 25 jaar en biedt u een breed assortiment aan kwaliteitsvolle eiproducten. Cocovite heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van eiproducten die aan de meest specifieke verwachtingen van klanten kunnen voldoen. Vloeibare eiproducten, verse eieren, gekookte en gepelde eieren en gepasteuriseerde eieren, dagelijks vinden Cocovite producten hun weg naar klanten uit verschillende doelgroepen. Voor zowel klanten uit de foodservice en de horeca als industriële voedingsproducenten is Cocovite een echte referentie. Dankzij continue productinnovatie en strenge kwaliteitscontroles (van oorsprong t.e.m. distributie) behoort Cocovite tot de Europese top in eiproducten. In de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is Cocovite ondertussen een belangrijke speler.

 

Contactinformatie
info@cocovite.be
https://www.cocovite.be/nl/


Neem contact op met Cocovite – Lodewijckx NV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!