Cocktailmachines / TenderOne-Cocktails BV


De TenderOne cocktailmachines zijn ontworpen om uw barmedewerkers te ondersteunen! Onze TenderOne cocktailmachines maken de perfecte cocktail binnen drie seconden! U stelt zelf uw eigen recepten in, die onze cocktailmachine vervolgens op 0,1 cl. nauwkeurig kan doseren. Vervolgens kiest u zelf of u de cocktails (en mocktails!) nog wilt shaken of garneren. Zo kunt u nog een extra beleving toevoegen.

Honderden verschillende cocktails

Door gebruik te maken van maximaal 40 leidingen kunnen de TenderOne machines honderden verschillende cocktails bereiden. Daarnaast bieden we voor iedere omgeving een passende machine aan. Van een mobiele cocktailbar tot de kleinere TenderOne botteltender! Door de handelingssnelheid van onze cocktailmachines heeft uw personeel meer tijd om aandacht te besteden aan uw gasten. Gebruikers van TenderOne cocktailmachines constateren vrijwel direct een besparing op hun afval en ingrediënten. Daarnaast merken zij dat hun volledige barinrichting efficiënter wordt. Zo wordt er omzetgroei gerealiseerd. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden of interesse voor een demonstratie? Neem contact met ons op of bezoek onze website.

www.cocktailmachines.com

Bekijk hier onze nieuwe innovatie: Cocktailmachines met ingebouwde watertap.

Het doseersysteem om perfecte cocktails te maken

Door de TenderOne doseermachine te gebruiken kan elke barmedewerker in enkele seconden het perfecte cocktailrecept maken. De TenderOne is de eerste doseer cocktail machine die in staat is op 0.1 cl nauwkeurig te doseren. Met maximaal 40 individuele leidingen kunnen deze machines honderden door u geselecteerde en op eigen recept gebaseerde cocktails en mococktails met maar een druk op de knop fabriceren. Er is dus geen verspilling en heel belangrijk consistentie is gegarandeerd. Met een handelingssnelheid v

Contactinformatie

Nuenenseweg 167
5667KP Geldrop
Nederland

+31850640263
info@cocktailmachines.com
https://www.cocktailmachines.com/


Neem contact op met Cocktailmachines / TenderOne-Cocktails BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!