CLINT | Littler


Wat kan CLINT | Littler voor u betekenen?

Wij zijn CLINT | Littler: een jong en toonaangevend advocaten- kantoor gespecialiseerd in corporate arbeidsrecht, opgericht in 2016 door drie partners met ervaring bij grote internationale advocatenkantoren en board level-ervaring in het bedrijfsleven.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de verbinding tussen ondernemingen, arbeid en mensen: waar gewerkt wordt, is CLINT| Littler. In dat kader brengen wij als strategisch partner voor HR, Legal en topmanagement, kennis van zowel Nederlands als Europees arbeidsrecht mee. Dankzij onze deskundigheid zijn wij in staat onze cliënten niet alleen praktische, bondige en richtinggevende adviezen te bieden, maar ook impactvolle oplossingen aan te reiken.

Sinds 2018 zijn wij onderdeel van Littler, het grootste niche arbeidsrechtkantoor ter wereld met meer dan 1.700 advocaten in 110 kantoren. Door deze samenwerking kunnen wij onze cliënten ondersteunen bij internationale arbeidsrechtzaken. In onze sterk internationaal georiënteerde praktijk houden wij ons exclusief bezig met het adviseren en begeleiden van ondernemingen, variërend van multinationals tot baanbrekende bedrijven van deze tijd.

Met een unieke focus op arbeidsrecht, is ons team bij uitstek toegerust om uw bedrijf van dienst te zijn. Waarom? Omdat onze ervaring enorm is en onze kennis diepgaand. We realiseren ons bovendien dat het niet voldoende is om alleen de wet te kennen – we moeten ook uw bedrijf kennen. Door uw uitdagingen en kansen te begrijpen, kunnen we alles aanpakken, van eenvoudige vragen tot complexe behoeften.

Wilt u meer informatie, bekijk de mogelijkheden via de website van CLINT | Littler.

CLINT | Littler

Contactinformatie
info@clintlittler.com
https://www.clintlittler.com/


Neem contact op met CLINT | Littler

Berichten van CLINT | Littler
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!