Clara B.V.


De melkkoe die thuis hoort in het Nederlandse landschap, in de wei, waar deze koe staat te grazen. De boer behandelt de melkkoe niet als nummer, hij geeft haar een naam. Voor de boer is de melkkoe jarenlang uniek, een deel van de familie. Evenzo is onze benadering in het slachten, selecteren en het bewerken van het vlees. Elk stuk vlees is uniek, elk stuk vlees vraagt zijn eigen benadering.

De naam Clara staat synoniem voor de Nederlandse melkkoe: Clara Foodservice gelooft in het bedienen van de markt met bijzondere en duurzame vleesproducten. Producten die hun herkomst vinden in onze eigen Nederlandse achtertuin. Dit doen wij in de basis met rund- en varkensvlees producten, allemaal met een Nederlandse herkomst. Het vlees van Clara is afkomstig van Nederlandse melkkoeien uit de wei en varkens uit de Gelderse vallei.

Contactinformatie
info@clara.nl
https://www.clara.nl/


Neem contact op met Clara B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!