Horecava schuift door naar het voorjaar

Cider Import


Welkom bij Cider Import BV

3 jaar geleden zijn wij gestart met het importeren van ambachtelijke cider uit Frankrijk en Engeland. Inmiddels importeren wij cider vanuit heel Europa onder andere ook uit: Spanje, Italië, Ierland, Duitsland en Zweden.

Mocht u interesse hebben in ons assortiment cider, kijk dan op de website van onze ciderwinkel Appels en Peren, ons visitekaartje: www.appelsenperen.amsterdam

Cider Import richt zich op slijterijen, horeca/gastronomie, groothandel en (biologische) winkels. De veelzijdige ciders die wij aanbieden zijn gemaakt van puur vers geperst sap van lokale (cider)appels, zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Cider Import

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!