Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Chocolaterie De Truffel


Chocolade is een prachtig product. Sinds 1996 laten wij onze klanten kennismaken met een unieke chocoladebeleving. Een beleving die naar meer smaakt. U zou denken dat het maken van truffels, bonbons, chocoladeproducten en zoete lekkernijen na ruim 20 jaar op de automatische piloot gaat, maar niets is minder waar. Doordat we het gehele productieproces in eigen huis hebben, blijven we ons ambacht ontwikkelen en smaken verfijnen. Hierdoor kunnen we blijven verrassen en daar zijn we trots op!

Om de ultieme chocoladebeleving te kunnen creëren, selecteren wij uitsluitend ingrediënten van boeren die oog hebben voor mens en milieu. We hechten niet alleen waarde aan het gebruik van minder bestrijdingsmiddelen, maar ook aan goede werkomstandigheden voor arbeiders. Op deze manier willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en kunnen wij u eerlijke chocolade garanderen.


Neem contact op met Chocolaterie De Truffel

Berichten van Chocolaterie De TruffelNog geen berichten gepost door Chocolaterie De Truffel

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht