Chocolate Girl


CG is opgericht in 2004 als verhuur bedrijf van chocoladefonteinen van het merk Sephra. Sephra is de meest erkende en vertrouwde naam van commerciële chocoladefonteinen over de hele wereld. Als pioniers in de chocoladefontein industrie hebben we ons gewijd aan het creëren van de meest gebruiksvriendelijke en langste onderhoudsinterval chocoladefonteinen van de hoogste kwaliteit tegen de meest betaalbare prijs. We weten dat onze klanten professionele fonteinen nodig hebben waar ze op kunnen vertrouwen, daarom bieden we met trots de beste chocoladefontein garantie in de branche.

Particulier en Zakelijke klanten

Naast de verhuur van chocoladefonteinen kunt u bij ons ook terecht voor de aankoop van uw commerciële cateringapparatuur, grondstoffen en toebehoren. De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment behoorlijk uitgebreid en zijn wij officieel dealer van Sephra, Callebaut, Neumarker, Gold Medal en Krampouz grondstoffen en catering apparatuur. Uiteraard leveren wij alle grondstoffen, funfood apparatuur en toebehoren aan particulieren en zakelijke klanten in de gehele Benelux.

Service

Ons servicecentrum in Nederland is de directe bron van geautoriseerde onderdelen en service voor alle merken die wij vertegenwoordigen. Machines hebben nu eenmaal onderhoud nodig, kleine storingen kunt u zelf oplossen, kijk voor deze onderdelen in onze online spare en repair afdeling. Wenst u liever een reparatie door onze opgeleide technici, dan zorgen zij ervoor dat uw fontein of andere machine vele jaren in de beste staat blijft. Helemaal zeker van de conditie van uw machine? Neem dan een onderhoudscontract!

Online

In onze online webshop vindt u een ruim aanbod van funfood apparatuur van diverse A-merken. Naast chocoladefonteinen, wafel-, crêpe- en donutmachines, popcornmachines, waaronder de innovatieve zelfbedieningspopcornmachine, suikerspin machines, vindt u hier ook alle chocolade en aanverwante producten.

Contactinformatie

http://www.chocolategirl.nl/winkel/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!