Cheflabels


Cheflabels is opgericht door twee chefs, Chris Reinders en Mounir Chtouki. Sinds hun eerste ontmoeting in 2009 hebben zij in verschillende keukens samengewerkt. Al kokend liepen zij tegen dezelfde problemen aan. Koken is hun vak, maar de administratieve werkzaamheden namen te veel tijd in beslag. Het personeelstekort in de horeca zorgt ervoor dat de beschikbare tijd efficiënt ingedeeld moet worden en nieuwe medewerkers binnen de kortste keren op de hoogte moeten zijn van de administratieve zaken. Dat moest beter kunnen. Zo is Cheflabels ontstaan: een jong, innovatief bedrijf op het gebied van HACCP oplossingen voor de professionele keuken.

“Onze passie is en blijft koken. Het is een machtig mooi vak om mensen blij te kunnen maken met jouw gerechten, om je ziel en zaligheid in nieuwe recepten te stoppen en dagen bezig zijn om het gerecht perfect te krijgen. Dat is wat we doen, waar we goed in zijn en waar we blij van worden. De administratie die er in een keuken bijkomt, leidt daarvan af. Dat kan anders, bedachten wij.” – Mounir en Chris

Zo is Cheflabels geboren. Het doel is om chefs te helpen op het gebied van HACCP, gemak, kostenbesparing, tijdbesparing en efficiëntie. Het begon met de wateroplosbare HACCP-stickers, waarna meer keukenhulpmiddelen volgden en zullen volgen.

Cheflabels heeft de oplossing voor iedere keuken..

Het bedrijf Cheflabels is opgericht als oplossing voor de problemen waar veel chefs tijdens het koken in de keuken tegenaan lopen. De chefs Mounir Chtouki en Chris Reinders vonden dat de administratie in de keuken, het labelen van houdbare voedselproducten met data, efficiënter kan. Daarom startten zij het bedrijf Cheflabels dat horecakeukens voorziet van innovatieve keukenhulpen die het koken in de keuken en alle bijkomende zaken een stuk makkelijker en efficiënter maken.

Contactinformatie

Schepenenstraat 65
6525XG Nijmegen
Nederland

+31(0)242022370
info@cheflabels.nl
https://www.cheflabels.nl/


Neem contact op met Cheflabels

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!