Horecava schuift door naar het voorjaar

Chaupain brood & patisserie


De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood aanbieden zoals brood bedoeld is: ambachtelijk gemaakt, met liefde en gevoel voor traditie.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vindt u een ruim assortiment aan ambachtelijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Chaupain brood & patisserie

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!