Charcoal Cooking Benelux bvba


Charcoal Cooking is ervaren verdeler van Josper, Dry Ager® en Cook in Wood in de Benelux. Bij Charcoal Cooking vindt u de perfecte grill- en rijpingsapparatuur op maat van uw behoeften.

We verdelen het unieke concept van de Josper-houtskoolovens en alle toebehoren in de Benelux. Josper staat voor 48 jaar innovatie en ervaring en biedt optimale resultaten met alle voedingsmiddelen.

Charcoal Cooking verdeelt ook de Dry Ager® rijpingskast. Die tilt de oude techniek van het rijpen naar een nieuw niveau. Het verenigt vakmanschap met hightech waardoor de kwaliteit van het vlees gegarandeerd wordt.

Charcoal Cooking is exclusief verdeler van de Coloranino®-koffieprinter van Colorato®. Dé innovatieve marketingtool voor uw bedrijf waarmee u unieke, gepersonaliseerde ervaringen creëert voor gasten en klanten.

Contactinformatie
glenn@ccb-grill.be
https://www.charcoalcooking.be/nl


Neem contact op met Charcoal Cooking Benelux bvba

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!