Cerco Caffe bv


“Io Cerco Caffè”, betekent in het Italiaans, “ik zoek koffie”! Met die zin begon onze zoektocht naar een oplossing om thuis of op kantoor koffiecreaties te maken zoals die door een Barista in Italië gemaakt wordt. Ons motto werd: Be Your Own Barista! Daarom deden we in Italië onze kennis op en vonden we twee traditionele branders die een authentieke kwaliteitskoffie wisten te branden van onze met zorg geselecteerde Arabica en Robusta bonen.

Om de beste koffie te kunnen zetten zijn onze machines gebaseerd op dezelfde componenten zoals deze in professionele Barista machines gebruikt worden. Door slim te ‘engineeren’ hebben we onze machines veel compacter kunnen maken dan de professionele Barista machines. Hierdoor passen ze vrijwel op elk keuken- of werkblad. De uitloophouder/piston is aangepast zodat onze slimme koffie capsules met ingebouwd filter erin past. Omdat melkschuim maken met een stoompijp oefening en vaardigheid vereist hebben wij een speciaal systeem met een siliconen melkslang ontwikkeld waarmee je rechtstreeks uit een melkpak melkschuim kunt maken van de hoogste kwaliteit. Deze slang zit standaard op al onze machines. Door gebruik te maken van stoom uit de machine is het schoonmaken van dit systeem een handeling van enkele seconden.

Echte Italiaanse Espresso zoals alleen een Barista

Onze espressomachines hebben exact dezelfde zetmethode als de professionele espressomachines. Door de capsule is het eerste proces vereenvoudigd. De koffiebonen komen uit Ethiopië, het geboorteland van de koffie. De allerlekkerste koffie in een handomdraai!

Contactinformatie

Oosterveldsingel 41 A
7558PJ Hengelo
Nederland

+31748200240
hello@cerco-caffe.com
https://cerco-caffe.com/


Neem contact op met Cerco Caffe bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!