Cerco Caffe BV


“Io Cerco Caffè”, betekent in het Italiaans, “ik zoek koffie”! Met die zin begon onze zoektocht naar een oplossing om thuis of op kantoor koffiecreaties te maken zoals die door een Barista in Italië gemaakt wordt. Ons motto werd: Be Your Own Barista! Daarom deden we in Italië onze kennis op en vonden we twee traditionele branders die een authentieke kwaliteitskoffie wisten te branden van onze met zorg geselecteerde Arabica en Robusta bonen.

Om de beste koffie te kunnen zetten zijn onze machines gebaseerd op dezelfde componenten zoals deze in professionele Barista machines gebruikt worden. Door slim te ‘engineeren’ hebben we onze machines veel compacter kunnen maken dan de professionele Barista machines. Hierdoor passen ze vrijwel op elk keuken- of werkblad. De uitloophouder/piston is aangepast zodat onze slimme koffie capsules met ingebouwd filter erin past. Omdat melkschuim maken met een stoompijp oefening en vaardigheid vereist hebben wij een speciaal systeem met een siliconen melkslang ontwikkeld waarmee je rechtstreeks uit een melkpak melkschuim kunt maken van de hoogste kwaliteit. Deze slang zit standaard op al onze machines. Door gebruik te maken van stoom uit de machine is het schoonmaken van dit systeem een handeling van enkele seconden.


Neem contact op met Cerco Caffe BV

Berichten van Cerco Caffe BVNog geen berichten gepost door Cerco Caffe BV

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht