CD Constructs bvba


VAN SLAGERIJ TOT INDUSTRIËLE KEUKEN

In 1993 maakte CD Constructs naam als speciaalzaak voor slagerij-inrichting. Twee jaar later verhuisde het familiebedrijf van Kortemark naar Roeselare. Sindsdien verbreedt het zijn focus met industriële grootkeukentechnologie voor een waaier van sectoren. Van supermarkten tot sterrenzaken, van buffet- en bedrijfsrestaurants tot de onderwijs- en zorgsector.

NAADLOZE KWALITEIT

Het handelsmerk van CD Constructs? Kwalitatief hoogstaande technologie en een ultrafijne afwerking. Dankzij de naadloze TIG-lastechniek. Uw inox-constructie blinkt dus uit in hygiëne. En u krijgt minder onderhoudswerk en meer veiligheid, want u kunt zich niet snijden aan scherpe randen.

TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS

Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Retigo combisteamers, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens.

EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE

U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar.

 

Contactinformatie
info@cdconstructs.be
https://www.cdconstructs.be/nl


Neem contact op met CD Constructs bvba

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!