Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

CCV Nederland 


De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kan CCV gebruik maken van jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om jou en jouw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. Je ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

Door ons contact met ruim 137.000 klanten merken wij dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn gemeengoed aan het worden. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van jouw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zoeken een totaaloplossing op maat. Dit doen wij immers al vele tientallen jaren. Bijvoorbeeld door, naast de levering van onze betaalautomaten, ook de afhandeling van jouw transacties uit handen te nemen. Zo kan je jouw tijd en aandacht volledig besteden aan jouw klanten.

Jij en jouw klanten staan bij ons altijd centraal. Onze geschiedenis en cultuur zijn daar een weerspiegeling van. Als familiebedrijf investeren wij graag in onze mensen, zodat wij weten wat er speelt in de markt. Zo blijven we betrokken in binnen- en buitenland en weten wij ook jouw wensen te vertalen naar praktische oplossingen.


Neem contact op met CCV Nederland 

Berichten van CCV Nederland Nog geen berichten gepost door CCV Nederland 

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht