Cardtho Cardprinters en Supplies


Cardtho is een afdeling binnen Kortho Coding & Marking. Kortho Coding & Marking is een vanuit Nederland wereldwijd werkende ontwikkelaar en producent van merk- en codeersystemen voor het identificeren van goederen(stromen) en producten. De nadruk ligt daarbij op printers voor een veelvoud aan industriële toepassingen.

Binnen slechts enkele jaren heeft Cardtho (voorheen Evolis – Nederland) zich een prominente plaats op de markt van Cardprinters in Nederland verworven. Hoogstaande serviceverlening aan gebruikers en uitstekende ondersteuning van het dealernetwerk staat aan de basis van dit succes! Cardtho is in Nederland het enige gecertificeerde Evolis Repair Center.
Deze certificering houdt in dat het onderhoud en de service aan de Cardprinters in Nederland volgens de strenge kwaliteitseisen van Evolis Frankrijk uitgevoerd mag worden. Onze servicemonteurs worden continu (bij)geschoold om ondersteuning en onderhoud op het hoogste niveau te kunnen blijven bieden.

Contactinformatie
evolis@cardtho.nl
https://cardtho.com/


Neem contact op met Cardtho Cardprinters en Supplies

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!