Horecava schuift door naar het voorjaar

Hoogenboom Benelux


Hoogenboom levert kwaliteit voor culinaire creativiteit

Hoogenboom heeft al meer dan 100 jaar ervaring in grondstoffen en halffabricaten voor bakkerijen, chocolatiers, patissiers, horeca en groothandel. Sinds januari 2003 is Hoogenboom een onderdeel van de Barry Callebaut Group, ‘s werelds grootste chocolade fabrikant. Hoogenboom is een moderne marketing en sales organisatie die naast producten uit eigen productiebedrijven tevens andere gerenommeerde bedrijven in Nederland vertegenwoordigt zoals Quorn, Rice Dream, Dreidoppel, Jean le Bon, Uncle Bens en Callebaut.

Daarnaast beschikt Hoogenboom over een eigen Chocolate Academy. In deze Academy worden verschillende cursussen verzorgd voor bijvoorbeeld chocolatiers, patissiers en koks.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Hoogenboom Benelux

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!