BWT Nederland BV Divisie BWT water and more BeNeLux


Ook in de gastronomie-​ en hotelbranche is water een centraal element. Bij elk slokje en elke hap komt de gast ermee in contact. Koffie en thee krijgen met het beste water een voller aroma. Waterdamp maakt van brood en banket een knapperige en geurende heerlijkheid. Juist in de keuken geldt het devies: het juiste water voor het beste resultaat. Brood krijgt een knapperige korst, groente behoudt zijn vitamines en aantrekkelijke kleur, gebraden vlees verleidt het gehemelte met zijn sappige kern en krokante korst, en de neus met zijn fijne aroma’s. En na het eten zorgt perfect water voor de smetteloze reiniging van servies, glazen en bestek.

Uw specialist voor perfect water in de keuken, de bakkerij en de gastronomie

BWT water+more is de specialist voor perfect water in de keuken, de bakkerij en de gastronomie. Of het nu wordt gebruikt voor stomen, bakken, spoelen of vending, wij zien het als onze missie om een constante geoptimaliseerde waterkwaliteit van de hoogste sensorische kwaliteit te leveren voor professionals in de gastronomie en hobbykoks. Daarvoor hebben onze ingenieurs het wereldwijd grootste productassortiment moderne oplossingen voor wateroptimalisatie ontwikkeld. Voor efficiëntie in het hele bereidingsproces in gastronomische ondernemingen en voor probleemloos kokkerellen thuis – dankzij de duurzame machinebescherming, lage onderhoudskosten en betrouwbare levensduur.

Een revolutie in de wateroptimalisatie

Onze intelligente, krachtige optimalisatie kan nog meer. Als eerste producent van waterfiltersystemen ter wereld besteden we ook aandacht aan de smaak en hebben we unieke filtersystemen ontwikkeld die alle soorten onbehandeld water veranderen in constant perfect drinkwater, onafhankelijk van de herkomst en samenstelling van het water. Proef nu het verschil !

Contactinformatie
info.water-and-more@bwt.be
https://www.bwt-wam.com/nl/?


Neem contact op met BWT Nederland BV Divisie BWT water and more BeNeLux

Berichten van BWT Nederland BV Divisie BWT water and more BeNeLux
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!