Burgman BV


We zijn gespecialiseerd in veilige, eco, kosten- en procedurebesparende reinigingssystemen en het “North Shore” (voorheen “Bay West”) dispensersysteem voor papier en zeep. We zijn een dynamisch, landelijk opererend en groeiend bedrijf. Opgericht in 1992, inmiddels gegroeid tot een organisatie van 30 medewerkers

In ons magazijn ligt een zeer uitgebreid assortiment op voorraad. Van een toiletdispenser tot een doseersysteem, van een sanitair reiniger tot vaatwasmiddel, van stoffer en blik tot een professionele veegmachine, van een spons tot een compleet raambewassingsysteem. Betrokkenheid met de klant is iets waar we voor staan. Service staat hoog in ons vaandel. Advies en demonstraties ter plaatse behoren tot onze standaard activiteiten. Wij weten wat er in de markt leeft en adviseren u graag over hedendaagse reiniging- en hygiënesystemen. Systemen die u tijd en geld besparen.

Onze accountmanagers adviseren u met plezier en lossen uw eventuele reiniging- en hygiëneproblemen deskundig op. Onze sales support medewerkers staan u graag telefonisch te woord voor ondersteuning en advies of om uw order aan te nemen. Onze technische dienst biedt service, pleegt onderhoud en is er voor het oplossen van storingen. Kortom, wij zijn een totaalleverancier voor u, de juiste partner om zaken mee te doen!

Contactinformatie
info@burgman.nu
https://www.burgman.nu/


Neem contact op met Burgman BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!