Horecava schuift door naar het voorjaar

Bureau de Wit


Bureau de Wit is een onafhankelijke organisatie die bedrijven door heel Nederland controleert en adviseert over voedselveiligheid, luchtveiligheid en waterveiligheid. We zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne, legionella, luchtveiligheid en voedselveiligheid.

Samen met onze klanten zorgen we voor een optimale hygiëne binnen bedrijven en we helpen onze klanten om duidelijke richtlijnen op te stellen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. In de horeca zijn we marktleider als het aankomt op voedselveiligheid.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Bureau de Wit

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!