Buitelaar Metaal


In één woord kun je onze activiteiten eigenlijk niet samenvatten. In één zin kunnen we het wellicht proberen: Produceren van origineel maatwerk uit metaal.

En dan het liefst alles waarvoor we onze eigen creativiteit mogen volgen. In onze werkplaats werken we met Aluminium, Rvs en Staal om tot het beste eindproduct te komen. Met ons moderne machinepark kunnen we lassen, knippen, zetten, frezen en draaien. De mogelijkheden gaan dan ook tot de horizon en terug.

Limburg tot Groningen

De stapel opdrachten die we sinds onze oprichting in 2001 mochten uitvoeren zijn zeer verschillend. Onze klantenkring is dan ook heel divers en onder andere actief in de glastuinbouw, industrie, horeca, reclame- en evenementenbranche. In onze werkplaats in De Lier voeren we onze opdrachten uit. Indien gewenst werken we ook op locatie om te monteren of in te meten. Bevindt u zich in het hoge Groningen of het zuidelijkste van Limburg? Geen zorgen, we komen naar u toe. Natuurlijk voeren we ook opdrachten uit voor particulieren.

Jouw project op onze werkbank?

Heb je ook metaalinspiratie, maar nog niemand gevonden die het kan uitvoeren? We denken graag met je mee om tot een goed eindproduct te komen. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Contactinformatie
info@buitelaarmetaal.nl
https://www.buitelaarmetaal.nl/


Neem contact op met Buitelaar Metaal

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!