Buffel Lederwaren Atelier


Buffel Lederwaren Atelier maakt al sinds 1952 luxe lederen producten voor dagelijks gebruik, ceremoniële gelegenheden en alle vormen van kwalitatief maatwerk. In ons 1000 m² atelier staan oersterke klassieke en de nieuwste programmeerbare stikmachines, naast diverse stansen, laser en stempelmachine. Met een team van 17 mensen zijn wij dagelijks bezig om een eindproduct te creëren waar wij allen trots op zijn.

Leer biedt comfort, bescherming en uitstraling. Wij combineren ambacht en kwaliteit met de wensen van de klant. Leer heeft zoveel toepassingen dat vrijwel niets onhaalbaar is. Sterker nog, talloze producten kunnen juist óók in leer worden gemaakt. Combineren met andere materialen? Buffel Lederwaren Atelier kan in zijn producten alle stikbare materialen verwerken, zoals textiel of PVC-doek.

Contactinformatie
info@buffel.nl
https://buffel.nl/


Neem contact op met Buffel Lederwaren Atelier

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!