Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Brugel Food Products B.V.


Brugel biedt een werkelijk uniek assortiment aan internationale delicatessen, zoals de traditionele spaanse olijven van La Sevillana, originele franse wijn-azijnen en de verfijnde Copex champignon conserven. Producten, geselecteerd op smaak en kwaliteit, die uitsluitend door Brugel geleverd worden.

Daarnaast voert Brugel een breed assortiment delicatesse producten onder de eigen merknaam Nestor. Hiermee word u een exclusieve range geboden in conserven en verpakkingen, van Kidneybonen tot Escargots en van ‘dagelijkse’ delicatessen tot specifieke specialiteiten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Brugel Food Products B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!