Dutch Bargain BV


Het Brouwerslokaal is een bierbrouwerij in Zeeland. De brouwerij blaast weer nieuw leven in het oude schoolgebouw in het Zeeuwse Groede waar de brouwerij gevestigd is. Bij de brouwerij is ook een een bed&breakfast en restaurant aanwezig.

Het Brouwerslokaal in in 2006 opgericht en brouwt onder meer Dutch Bargain bieren voor de consumentenmarkt. Het Premium merk dat zij uitsluitend aan horeca leveren zijn de Marckenstijn bieren.

Never Dull - Zeeuws Craft Beer

Driven by adventure, experience and quality. You can find this in our beers. We make beers to give a new dimension to the world’s beer culture, all from our beautiful Zeeland. A ‘Dutch Bargain’ is an agreement made while drinking, where one of the parties concerned takes an adventage over the other. Every time you get a hold of one of our beers, we lose one. So with a Dutch Bargain in your hand, you always win.

Contactinformatie

Blekestraat 16
4503BG Groede
Nederland

+31117371511
INFO@BROUWERSLOKAAL.NL
https://www.brouwerslokaal.nl/


Neem contact op met Dutch Bargain BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!