Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Brouwerij het Nest


Toen we eind 2000 startten met een besloten bierproefclub, had niemand durven dromen dat we 15 jaar later over een super brouwerij zouden beschikken. De bieren van Het Nest doen het overal goed en er werden al verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen. Ook buitenlandse importeurs is de kwaliteit van onze bieren niet ontgaan.

Onze bieren worden momenteel geëxporteerd naar Nederland, Spanje, Italië, Zweden, Rusland, China, Taiwan, Japan en de Verenigde Staten. Om deze groei aan te kunnen bouwden we in 2015 een gloednieuwe en hypermoderne brouwerij in de industriezone Beyntel op de grens van Turnhout en Oud- Turnhout.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Brouwerij het Nest

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!