Brouwerij het Anker


Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. In Stokerij De Molenberg, de 17e-eeuwse familiehoeve en stokerij in Blaasveld, wordt er op basis van het moutbeslag van Gouden Carolus Tripel een verfijnde Belgische whisky gestookt. Gouden Carolus Single Malt vormt het perfecte huwelijk tussen de twee familietradities van brouwen en distilleren.

De brasserie, het brouwerijhotel en het uitgebreide belevingsaanbod staan garant voor de ultieme Mechelse bierbeleving. Beide sites vormen bovendien een unieke locatie voor meetings, incentives, congressen en evenementen.

Brouwerij het Anker

Het Anker staat borg voor een authentieke en unieke smaakbeleving bij de bierliefhebber en groeide uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Dat succes danken wij grotendeels aan onze authenticiteit. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengt onze bieren op smaak. Kom langs, u zult zelf ontdekken hoe wij als één van de oudste brouwerijen in België (1471) de authenticiteit van vervlogen tijden doen heropleven. Charles Leclef, de vijfde ge

Contactinformatie

Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen
België

+326-50221491
info@hetanker.be
https://www.hetanker.be/nl


Neem contact op met Brouwerij het Anker

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!