Brouwerijen Du Bocq – Leroy Breweries


De bieren van Brasserie Du Bocq worden uitsluitend gemaakt van producten van topkwaliteit. Dit is het geval met mout, dat fundamenteel is voor smaak en dat de kleur van bier bepaalt op basis van de mate van branden. Het is ook het geval voor hop (dat bitterheid en aroma geeft), gist (dat suikers omzet in alcohol en koolzuur) en water waarvan de zuiverheid essentieel is en dat wordt onttrokken aan de grondwaterspiegel ‘strekt zich uit onder de brouwerij.

De knowhow van de brouwerij wordt voornamelijk uitgeoefend bij de productie van speciale bieren van hoge gisting met tweede gisting op fles. Deze techniek waarborgt de eigenschappen van grondstoffen en garandeert het natuurlijke karakter van de bieren geproduceerd zonder chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Belgian Beers

Proud of our Belgian Ales

Contactinformatie

Rue de la Brasserie 4
5530 Purnode-Yvoir
België

+3282610780
brasserie@bocq.be
http://bocq.be/nl/


Neem contact op met Brouwerijen Du Bocq – Leroy Breweries

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!